Turkish English

TOBB&VODAFONE BUSİNESSS TÜRKİYE 100 LANSMANI

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı(TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde,2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere ''TOBB Türkiye 100'' programı düzenlenmektedir.

2021 yılı TOBB Türkiye 100, TOBB ve Vodofone işbirliğinde, TEPAV ve TOBB ETÜ'nün katkılarıyla düzenlenecektir.

Türkiye 100 programında dereceye giren şirketler tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edilmektedir.Satış gelirleri artış  artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde,en yüksek satış gelirleri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır.

2021 yılında Vodafone'un katkıları ile düzenlenecek TOBB Türkiye 100 programında şirketlerin 2017-2019 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak ,en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır. Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkan sağlayacak olan TOBB Türkiye 100'e  başvurular en geç 31 Mart 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru için; Tıklayınız.