GÖÇER ODA-BORSA BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof Dr Celil Göçer, 8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası için Ankara'ya gelen Tokatlı Oda ve Borsa Başkanlarını yemekte ağırladı.

8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katılan Tokat Ticaret ve Sanayi Odası, Tokat Ticaret Borsası, Niksar Ticaret ve Sanayi Odası, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası, Zile Ticaret Borsası ve Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Ak Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof Dr Celil Göçer'in davetiyle düzenlenen bir yemekte bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmada Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı olarak çalışmalarını yürüten Tokatlı Oda ve Borsa yöneticilerinden oluşan Güçbirliği Platformuyla ilgili Göçer'e bilgi verdi. Sonrasında katılımcılar, Tokat'ın öne çıkan ihtiyaçlarıyla ilgili düşüncelerini Tokat Milletvekili Adayı Prof Dr Celil Göçer ile tek tek paylaştılar. Verimli geçen buluşma sonrasında katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.