BORSA'DAN BİLAL ARSLAN'A ZİYARET

Tokat Ticaret Borsası Yönetimi Turhal Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerini kazanarak başkan olan Bilal Arslan'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Turhal'da gerçekleşen seçimlerde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recai Arslan seçimlerde yeniden aday olmadı. 3 yeni ismin aday olduğu seçimlerde Bilal Arslan, Murat Ateş ve Veysel Turan delegelerin oyuna talip oldu. 361 oda üyesinin oy kullandığı seçimlerde 173 delegenin destek verdiği Bilal Arslan yeni Başkan olarak seçildi. 20 Ocak 2018'de gerçekleşen seçimlerden bir kaç gün sonra mazbatasını alan Başkan Arslan, makamında tebrikleri kabul etmeye başladı. Bu mahiyette aynı zamanda Tokat Ticaret Borsası'nda yöneticilik yapan Bilal Arslan'ı ilk ziyaret eden kurumlardan birisi de Tokat Ticaret Borsası oldu.  Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Başkan Yardımcısı Suat Özgür, Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akın'ın gerçekleştirdiği ziyarete Borsa Meclisini temsilen Meclis Başkanı Nureddin Söyler de katıldı.