TOKAT TİCARET BORSASI'NDAN 800 ÖĞRENCİYE BOT YARDIMI

Tokat Ticaret Borsası 800 öğrenciye bot yardımı yaptı.

Tokat Ticaret Borsası öğrencileri bu yıl da unutmadı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de verdiği destekle kış öncesinde öğrencilere eğitim yardımı yapan Tokat Ticaret Borsası, bu yıl toplamda 800 öğrenciye bot yardımı yaptı. Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora'nın talimatıyla gerçekleştirilen bot yardımları Tokat il merkezi, Turhal, Erbaa, Pazar ve Niksar'daki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı. Yardım kapsamında toplamda 17 okula 800 çift ayakkabı öğrencilere ulaştırmak adına okul idarecilerine teslim edildi.

Gerçekleştirdikleri çalışmayla ilgili bilgi veren Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, kış gelmeden önce bu yardımların ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılması için gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Bora; "Bu yardımlarımızı imkanlarımız dahilinde her yıl yapmaya devam edeceğiz. Tokat'ta 10, Turhal'da 2, Pazar'da 2, Erbaa'da 2 ve Niksar'da 1 okulumuzda okuyan 800 öğrencimize yardımlarımızı ulaştırdık. Bu vesile ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere, Tokat Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulumuzdaki arkadaşlarıma ve Borsamız Personeline özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.