KAYSERİ VE TOKAT’IN ŞEKER KARDEŞLİĞİ

KAYSERİ TİCARET ODASI'NDAN BORSAMIZA ZİYARET

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Turhal Şeker Fabrikası’nın Kayseri Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından satın alınmasıyla başlayan 2 şehir arasındaki kardeşliğin, ilerleyen süreçte artarak devam edeceği umudunda olduğunu söyledi.
   Kayseri Ticaret Odası yönetimi, Tokat Ticaret Borsası’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ile birlikte gerçekleşen ziyarette heyetteki misafirler Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora’nın makamında ağırlandı. Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akın’ın da katılım sağladığı buluşmada,  Kayseri Şeker Fabrikaları A.Ş'nin Türkiye’deki ilk 500 büyük firma arasında olduğu, eski Turhal Şeker Fabrikasının Kayseri Şeker bünyesine katılmasının çok isabetli bir karar olduğu, İlimiz ve Turhal ilçemizin gelişiminde büyük rol oynayacağı ve çiftçimizin de ilerleyen dönemlerde yüzünün güleceği gibi konulara değinildi. Gerçekleşen ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunan Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora, Turhal Şeker Fabrikası’nın Kayseri Şeker Fabrikaları A.Ş. tarafından satın alınmasıyla başlayan 2 şehir arasındaki kardeşliğin, ilerleyen süreçte, ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan artarak devam edeceği umudunda olduğunu söyledi.