Mesleki Eğitim ve Reel Sektör Entegrasyonu İçin İmzalar Atıldı

Mesleki eğitim ile reel sektörü, birbirine entegre edecek proje için adım atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un katılımıyla düzenlenen törende imzalandı. Düzenlenen törene Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora ve Genel Sekreter Murat Yılmaz' da katıldı.

Hisarcıklıoğlu protokolü, ‘hem eğitim sistemi hem de iş dünyamız için tarihi bir gün’ olarak değerlendirirken, “Yıllardır dile getirdiğimiz ama bir türlü hayat geçiremediğimiz bir adım atıyoruz. Mesleki eğitim ile reel sektörü, birbirine entegre ediyoruz” dedi.