BORSAMIZDA 5 YILDIZLI HİZMET KALİTESİ

Tokat Ticaret Borsası 2014 yılında belgelendirdiği 5 yıldızlı hizmet kalitesi anlamına gelen Akreditasyon Belgesi'ni 2019 yılında da yeniledi.

Tokat Ticaret Borsası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından üyelere çok daha kaliteli hizmet verilmesi anlayışıyla yayınlanan Akreditasyon Standartını, 2019 yılında da uygulayarak yeniden belgelendirilmeye hak kazandı. Başkan Bora, sertifikayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katıldığı törende 365 Oda ve Borsa'nın Akredite olmasını hedeflediklerini söyleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, düzenlenen törende 2018 yılında 115 oda ve borsanın denetime girdiğini söyledi. Tokat Ticaret Borsası, denetime giren odalardan başarıyla belgesini almaya hak kazanan kurum olarak bir kez daha Avrupa standartlarından bile daha yüksek hizmet verme kalitesini korumuş oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora ve Genel Sekreter Murat Yılmaz'ın teslim adlığı belge, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz tarafından teslim edildi. Tören sonrasında belgenin Tokat'a ve Borsa Üyelerine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Bora; "Bizim için en önemli belgelerden birisi de Akreditasyon Belgesi. Bu belge ile 5 yıldızlı hizmet veriyor olduğumuzu kanıtlıyor, Avrupa'da bizimle aynı görevi yapan kurumlardan bile daha kaliteli hizmet verdiğimizi ispat etmiş bulunuyoruz. Özellikle TOBB'a şehrimizin ve Borsa Üyelerimizin sıkıntılarını Akredite olmamız vesilesiyle çok daha çabuk ulaştırabiliyor, ulusal ekonomide yaşanan sıkıntılara getirilebilecek çözüm önerilerinde söz sahibi oluyoruz. Bu da direkt olarak bize üye olan firmalarımız için seslerini duyurabilme şansını arttırıyor. Elimizden geldiği kadar hem Akreditasyon, hem de Kalite Belgemizi bünyemizde muhafaza edeceğimizin sözünü vererek, belgenin tekrardan yenilenmesinde emeği olan yönetim kurulu ve meclis üyelerimiz ile gecesini gündüzüne katarak Tokat'a ve üyelerimize hizmet eden personelimi yürekten kutluyorum. Tokat Ticaret Borsası olarak bölgede parlayan enerjimizi sürdürmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

akreditasyon2019-2
akreditasyon2019-3