ZİLE VERGİ ÖDÜL TÖRENİ

Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Zile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeği sonrasında vergi rekortmenleri için düzenlenen törende sıralamaya giren mükelleflere ödül verdi.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zile'de düzenlenen vergi ödül töreni öncesinde iftar organizasyonu yapıldı. Organizasyona Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bora ve Genel Sekreterimiz Murat Yılmaz katılırken, vergi rekortmenleri askeri ve devlet erkanı tarafından da yalnız bırakılmadı. Tokat Valisi Dr Ozan Balcı, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Zile Kaymakamı Kubilay Ant, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ile birlikte bürokratlar, sivil toplum örgütü liderleri, oda ve borsa başkanları ve işadamları düzenlenen geceye katılım gösterdi. Açılan iftar sonrasında vergi ödül törenine geçildi.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necati Bice, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın ve Tokat Valisi Dr Ozan Balcı'nın yaptığı selamlama konuşmaları sonrasında ilçedeki gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri aralarında Borsamız Yönetim Kurulu Lütfi Bora’nın da bulunduğu il protokolünün elinden ödüllerini aldı. Hayata geçirilen URGE projeleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen görkemli törenle ödül de alan Zile Ticaret ve Sanayi Odası'na destek veren ve projede yer alan üye firmalara da onurluk takdimi yapılırken, başarılı projelerin altında imzaları olan Zile TSO Genel Sekreteri Ertuğrul Oğuz Şengör ile Dış Ticaret Uzmanı ve Proje Koordinatörü Tuğba Vural Özyeşil'e de teşekkür onurlukları verildi.

zile2019-1
zile2019