STK’lardan Ordumuza Destek Ziyareti

Tokat Ticaret Borsası olarak İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırıya tepki göstermek ve Ordumuzun yanında olduğumuzu belirtmek üzere ilimiz genelindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) katılımıyla Tokat Garnizon ve 48. Piyade Alay Komutanlığına bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora , “Bugün her zamankinden daha güçlü şekilde biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Türkiye’nin tüm kesimlerini temsil eden Mesleki ve Sivil Toplum Örgütleri olarak, bayrağımızın altında kenetlendik. Katil rejime karşı kararlı şekilde mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız. Cenabı Hak ülkemizi korusun, milletimizin birliğini ve dirliğini muhafaza etsin, ordumuzu muzaffer kılsın.” dedi.