15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BERABERLİK GÜNÜ

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız; Lütfi BORA “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle mesaj yayınladı.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk milletinin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik gerçekleştirilen darbe girişimine, Türk Milleti göğsünü siper ederek Milli İradeye ve demokrasiye sahip çıkmıştır.

Yaşanılan bu darbe girişiminde bu aziz millet bir kez daha demokrasisine sahip çıkmış dimdik ayakta kalmayı başarmıştır. Demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik hiç bir müdahaleyi kabul etmemiz mümkün değildir. Milletimiz ve devletimiz bu hainliklere hiç bir zaman fırsat vermeyecektir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününde şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

IMG0368
IMG0367