Turkish English

BAŞKAN ALDEMİR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akın, AK Parti Tokat 7. Olağan İl Kongresi'nde İl Başkanlığına seçilen Cüneyt Aldemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Tokat’ta 10 Şubat 2021 Çarşamba günü gerçekleşen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Video konferans sistemiyle hitap ettiği AK Parti 7’inci Olağan Kongre sonrasında Tokat İl Başkanı olarak seçilen Dt. Cüneyt Aldemir, yönetimimiz tarafından ziyaret edildi.
Gerçekleşen ziyarete Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora ile birlikte Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Akın’da katıldı.
Başkan Bora yapılan ziyarette Cüneyt Aldemir’e yeni görevinde başarılar dileyerek, gerçekleşen kongrenin şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.Gerçekleşen ziyarette hali hazırda Teşkilat yapılandırmasında İl Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevine başlayan Ali Özer’de katıldı.

DEVA PARTİSİ YÖNETİMİNDEN BORSAMIZA ZİYARET

Deva Partisi Tokat İl Başkanı Burak KÜÇÜKYAZICI, Deva Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri; Pervin Yazgan KAYA, Yasemin BOY, Mert ÖZDİRİ, Yusuf Hakan İPEKLİ, Safa Olgun ATILGAN, Emre YURTNAÇ ve Fatih KILIÇARSLAN ile birlikte Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’yı makamında nezaket  ziyaretinde  bulundular. Ziyaret sırasında Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Suat Özgür ve Tokat Ticaret Borsası Meclis Başkanı Nureddin SÖYLER eşlik etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA teşekkürlerini dile getirdi.

HALKBANKASI’NDAN BORSAMIZA ZİYARET

Halk Bankası Çorum Bölge Koordinatörü Alparslan Cengiz ŞEKER, Tokat Halk Bankası Şube Müdürü Mükremin GÖNÜL, Çorum Halk Bankası Bölge Pazarlama Müdürü İlknur BAŞAK ve Tokat Şube Personeli Serkan UÇAR ; Tokat Ticaret Borsası Başkanı Lütfi BORA’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Lütfi BORA bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

“Güvenli Ticaret Sistemi - Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı”

Ziraat Bankası Sivas Bölge Yöneticisi Dr. Murat Serdar BULUT , Tokat Ziraat  Bankası Gaziosmanpaşa Şube Müdürü Mustafa DÜZENCİ, Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Ziraat Bankası   ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında yapılan “Güvenli Ticaret Sistemi - Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” protokolleri kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

Başkan BORA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Lütfi Bora Sayın Valimiz Dr.Ozan Balcı’yı makamında ziyaret etti.

Tokat Valisi Sayın Dr.Ozan Balcı’yı makamında ziyaret eden Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bora, Tokat Ticaret Borsası olarak öncülüğünü yaptığımız ve İlimizde kurulmasını planladığımız, Buğday Pazarı esnafının işyeri ihtiyacını karşılayacak çağa uygun her türlü fiziki gereklilikleri oluşturmak için çalışmalarını başlattığımız, yeni buğday pazarı yer temin çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Sayın Üyemiz ; 01/03/0201 Pazartesi itibariyle mesai saatlerimiz 09:00-17:00 olarak değiştirilmiştir.Bilgilerinize