TOKAT'DAKİ ODA BORSALARDAN ŞÜKRÜ SARGINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi Bora, Tokat'ta TOBB'a bağlı olarak çalışmalarını yürüten 5 oda ve 2 borsa başkanıyla birlikte Zile Belediye Başkanı olarak seçilen Şükrü Sargın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Zile Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaparken aday olan ve seçimleri kazanan Şükrü Sargın, misafir başkanlarla birlikte Zile'de tarihi mekanları gezdi.

zilebldbsk-2
zilebldbsk-3
zilebldbsk-5
zilebldbsk-4

Tokat İl Kadın ve Genç Girişimciler Koordinasyon Toplantısı

Borsamızda, Tokat İl Kadın ve Genç Girişimciler Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi BORA'nın makamında gerçekleşen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanımız Lütfi BORA, Tokat İl Kadın Girişimciler Başkanı Şükriye BALCI, Tokat İl Kadın Girişimciler Başkan Yardımcısı Betül KILINÇ, Tokat İl Kadın Girişimciler Kurul Üyesi Derya ARSAL ve Tokat İl Genç Girişimciler Başkanı Serhat İSPİRLİ katıldı.

Kozan Ticaret Borsası Başkanı'na Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Kozan'da Ticaret Borsası Başkanımızın şahsına yapılan silahlı saldırı sonrasında bacağından yaralandığını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Değerli başkanımıza acil şifalar diliyor, nefretle kınadığımız saldırının firari saldırganının bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılması arzusunda olduğumuzu kamuoyuyla paylaşıyoruz

Un Sanayicileri Ankara'da Buluştu

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden birisi olan un sanayisinde faaliyet gösteren firmalar bağlı oldukları Türkiye Un Sanayicileri Federasyonunun Olağan Genel Kuruluna katıldı. Sektörün sıkıntılarının da konuşulduğu genel kurula, Tokat'tan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora ile Meclis üyelerimiz Nihat Öcal ve Muhlis Yılmaz katıldı.

WhatsApp-Image-2019-04-04-at-112032

Borsa Üyelerine "IPARD II 5'inci Çağrı" Bilgilendirmesi

Tokat Ticaret Borsası ile Tokat Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliğiyle IPARD II 5'inci Başvuru Çağrı İlanı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tokat Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen bilgilendirme, yine İl Koordinatör Fevzi Çiçek tarafından bizzat yapıldı. Borsa üyesi işletme temsilcileri ile çiftçilerin de katılım sağladığı etkinlikte, Borsamızı temsilen Meclis Başkanımız Nureddin Söyler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alaattin Er, Ahmet Duran Eker, Meclis Üyelerimiz Ali Rıca Koç ve Hacı Mustafa Akyüz de hazır bulunurken, Borsa Personeline de konuyla ilgili gerekli bilgilendirmeler yapıldı.