TOKAT TİCARET BORSASI TOBB 80.GENEL KURULU'NDA

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat ÖZGÜR,Genel Sekreter Murat YILMAZ, Yönetici Asistanı & Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Esra ADALETLİ;Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Genel Kurulu’na katıldı.

2 gün boyunca  süren TOBB 80.Genel Kurulu’nda;

TOBB 80. Genel Kurulu akşam yemeği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, ATO Congresium’da gerçekleştirildi.​ Yemeğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, STK Başkanları, üst düzey yargı mensupları, milletvekilleri ve bürokratlar katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 80. Mali Genel Kurul Toplantısı, TOBB ETÜ’de gerçekleştirildi.​

Genel Kurul Başkanlığını Gürsel Baran’ın yaptığı Genel Kurul’a, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Konsey Başkanları ile TOBB Delegeleri katıldı.

Toplantıda, Hesapları İnceleme Komisyonu, Mevzuat Komisyonu, Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, Dilekleri İnceleme Komisyonu, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu, Dış İlişkiler Komisyonu, Vergi Komisyonu, Ekonomi Politikası Komisyonu ve Basın ve Yayın Komisyonu sunuşları gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul konuşmasında yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetlere ve iş dünyasının gündemindeki konulara dikkat çekti.

Bu bağlamda Tokat Ticaret Borsası olarak Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz. TOBB 80.Genel Kurulumuzun ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını dileriz.

resim-1
resim-2
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090514
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090426
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090810-1
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090810
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090808
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090809
WhatsApp-Image-2024-05-17-at-090809-1

TOKAT TİCARET BORSASI’NDAN KAYSERİ TİCARET BORSASI’NA ZİYARET

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA,Yönetim Kurulu Üyesi Celal AKIN,Borsamız Genel Sekreteri Murat YILMAZ,Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Esra ADALETLİ,Muamelat ve Sicil Sorumlumuz Semih TUNÇEL,Tescil Sorumlularımız Fatih TAŞOVA VE Ahmet BURBUT;Kayseri Ticaret Borsası’na ziyarette bulundular.Günün anısına karşılıklı hediye takdiminde bulunuldu.

Kıyaslama çalışmaları kapsamında, Kayseri Ticaret Borsası faaliyetleri,Et ve Et Ürünleri Ar-ge Merkezi,projeleri ve canlı hayvan pazarları hakkında Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep BAĞLAMIŞ,Genel Sekreter M.Burak YILDIRIM,Ar-ge Proje ve Laboratuvar Müdürü Gizem Kavak YILDIRIM,Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Alper ALTAŞ,Tescil Müdürü Seher POLAT bilgi paylaşımında bulundular.

Misafirperverliklerinden dolayı Başkan BORA,Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep BAĞLAMIŞ ve personellerine teşekkürlerini iletti.

WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095453
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095218
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095138
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095034-3
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095034-2
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095034-1
WhatsApp-Image-2023-11-22-at-095034
WhatsApp-Image-2023-11-21-at-163516

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU’NDAN BAŞKAN BORA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve Belediye Meclis Üyeleri; Osman Altınordu,Yusuf Tosun,Murat Akıncı,Fethi Yakar;Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Ziyaret esnasında Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Suat Özgür,Meclis Başkanı Muhlis Yılmaz, Ak Parti Pazar İlçe Başkanı aynı zamanda Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Celal Akın’da yer aldı. Ziyarette ilimize yapılabilecek yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.Başkan Bora nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkürlerini iletti.

TOBB DAİRE BAŞKANI HASAN ERBAY’DAN BORSAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Daire Başkanı Hasan ERBAY;Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi BORA’yı makamında ziyaret etti.Ziyaret esnasında Zile Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necati BİCE’de yer aldı.Başkan Bora nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

TOKAT’IN SORUNLARI ŞURA’DA DİLE GETİRİLDİ!

Tokat’ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı olarak faaliyet gösteren 5 Oda ve 2 Borsa başkanı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve devlet bakanlarının katılımıyla gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurası’na katıldı. Ankara’da TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen şurada Tokat’ın sorunları, çözüm önerileri ile birlikte yetkililerle paylaşıldı.

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun, Niksar TSO Başkanı Vedat Ülker, Turhal TSO Başkanı Erol Ayten, Zile TSO Başkanı Necati Bice, Zile Ticaret Borsası Başkanı Muammer Teke’nin katılım sağladığı şurada Tokat’ı temsilen, sırasıyla Tokat, Erbaa ve Zile TSO başkanları söz aldı.

ekonomi-suras-2023-2
ekonomi-suras-2023-3