TOKAT’IN SORUNLARI ŞURA’DA DİLE GETİRİLDİ!

Tokat’ta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı olarak faaliyet gösteren 5 Oda ve 2 Borsa başkanı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve devlet bakanlarının katılımıyla gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurası’na katıldı. Ankara’da TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen şurada Tokat’ın sorunları, çözüm önerileri ile birlikte yetkililerle paylaşıldı.

Tokat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bora, Tokat TSO Başkanı Fatih Gökdere, Erbaa TSO Başkanı Gökalp Coşkun, Niksar TSO Başkanı Vedat Ülker, Turhal TSO Başkanı Erol Ayten, Zile TSO Başkanı Necati Bice, Zile Ticaret Borsası Başkanı Muammer Teke’nin katılım sağladığı şurada Tokat’ı temsilen, sırasıyla Tokat, Erbaa ve Zile TSO başkanları söz aldı.

ekonomi-suras-2023-2
ekonomi-suras-2023-3